söndag 20 november 2011

Barnsligt förtjust i fönster....

Ni vet sådana där vackra kyrkofönster, de är jag fascinerad av och jag tror det är därför jag tokgillar att använda gelatinblad i scrappandet.
Jag har ju länge haft dem på boxar och askar...När jag nu hittade en kortvikning som påminner lite om ett cdfodral med fönster var jag självklart tuvngen att testa...

De här korten är inte så stora och när man vänder på dem ser man att innehållet kan tas ut, det är också gjort som en liten ficka med plats för, en tag, pengar, presentkort.......

Jag älskar Majas papper, tror egentligen inte jag skulle behöva några andra. Den här gången köpte jag hela serien, plus lilla paketet 6x6 och klipparket, så nu har jag skatt att ösa ur.

Mallen har jag hittat hos "Paper Crafter's Library".
Tack för alla uppmuntrande kommentarer, de värmer så gott och hoppas nu alla får en fin vecka
önskar Eva.


15 kommentarer:

 1. Jag tokgillar dina kort! Du får till det så himla fint.

  SvaraRadera
 2. Det är bara du Eva som kan göra så underbara kort gillar, gillar, gillar.........jätte mycket skall nog ta mig en titt på den mallen .........

  Ha en bra vecka
  Kram
  //anneli

  SvaraRadera
 3. Wow, vilka underbara saker du gör. Gillar dom massor. Jag får nog köpa på mig gelatinblad. Så himla snyggt det är med fönster. Tack för inspirationen och ha en bra vecka. Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Vad mycket fint du har gjort, det är vackert med fönster i askarna. Gillar dina änglar, superfint.Önskar dig en bra dag och vecka. Kram Nina

  SvaraRadera
 5. Jag bara älskar dina fönster på kort och askar, måste testa detta fina fodral, tack för inspirationen.
  Kramar Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra julkort och askar du har gjort! Majas papper är verkligen superfina, köpte det lilla blocket i veckan och kan sitta och bara bläddra i det för papprena är så vackra.... men snart ska det klippas i dem också. :-)
  Gelebladen blir verkligen fina som fönstr. Måste nog också prova att använda dem någon dag efter att nu ha inspirerats av dina vackra alster.
  Kram
  Rosemarie

  SvaraRadera
 7. Dina kort och askar är verkligen så kanonfina! Du får alltid till det så himla snyggt! Jag gillar oxå Majapapperna mycket... Nu tänkte jag leta fram mallen till mjölkkartongen och försöka mig på den!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara julkort du gjort. Jag gillar dem jättemycket. Kram Katarina

  SvaraRadera
 9. Det blir ju så himla snyggt och effektfullt med fönster, tokgillar din vikning. Vet du vad den heter?!

  Håller med dig om Maja Design-serien, funderar på om jag inte måste köpa en uppsättning till, för säkerhets skull, hihi.

  Kramar Linda

  SvaraRadera
 10. Så många fina jul kort du har hunnit skapa.
  Är så roligt att se hur du kan vaiera alla sorterna. För även om dom har en liknande grund så har du gjort det till en helt egen stil på alla.

  Många Kramar Louise

  SvaraRadera
 11. Åhh Eva...alltid lika inspirerande och snygg blogg!
  Som du förstår så måste jag ju testa även dessa tipsen, för korten är verkligen såååå himla fina allihop. Gillar den med CD stuket, börjar nog med den. Nu är det bara att hoppas att du inte har handlat upp alla "fönster" i affären, utan att det finns nåt kvar till oss andra...hahaha.

  Ha en underbart fint vecka!
  Kraaaam Veronica

  SvaraRadera
 12. Vilka underbara kort & askar du gör!!! Man blir sååå inspirerad - ska göra några försök efter div inköp... Kram, Lena H.

  SvaraRadera
 13. ohhhh så fina alster du skapar Eva! Jag är så otroligt imponerad av det!
  kram Inger

  SvaraRadera
 14. Här fanns det mycket fint att vila sina ögon på;) Ja Eva synd att du bor så långt bort, men håll koll efter den stora-lilla träffen till våren;) Så ses vi kanske där.

  Kram
  Erika

  SvaraRadera
 15. Jättesnyggt med gelatinbladen! Är det något särskilt man behöver tänka på när man använder dem? Fäster du dem med lim eller tejp? Finns det någon risk att de blir kladdiga eller så? Har aldrig provat, därav alla dessa nyfikna frågor:)

  Kramar Outi

  SvaraRadera