söndag 29 januari 2012

Snöat in på digisar...

Under den gångna veckan har det blivit fler försök att färglägga digisar och jag hittade dessutom en ny kortvikning hos duktiga BellaMio. Hon har en blogg, där man kan hitta alllllllt och få hur mycket tips som helst. Missa den inte!
Hon visar enkelt hur samma vikning kan bli två olika kort.
Björnarna från Teddybo.com är jag lite smått förälskad i.....
Blommorna gjorde jag med min gamla hederliga retrostans, men klippte dem lite i kanterna med taggsax och de små stenarna kommer från Linda-Marie på Baronen.

Tycker han är toksöt!!
Blomsterkransen fick jag utstansad av Anneli M och jag tycker den är sååå fin. Det är en die från Memory Box och är det någon som vet var man kan få tag på den(där den inte är slut) så jag jättetacksam för tips.

Den här lilla ladyn har jag hittat hos Funkykits som har stort sortiment gummistämplar men även några digitala. Här är jag "livrädd" när jag målar så jag valde att färglägga sparsamt.
Hatten blev beige som tonen i mönsterpappret och blommorna blev bara lite frostigt glittriga. Om ni tittar på båda korten och jämför så ser ni att det sk mittpartiet är upphöjt på det översta kortet och invikt på det nedre.

Gav mig även på ett coffeecard till....

Magnolias papper och tag...även det inhandlat hos Linda-Marie på Baronen.
Me like...
Nu är det knappt en vecka tills vår första träff går av stapeln och det ska bli så himla roligt. Det är lite härligt när tankar och funderingar blir verklighet. Allt du behöver veta kring dessa träffar finns hos Louise som på ett utmärkt sätt håller och i rodret och styr alldeles förträffligt.
Hoppas vi ses på lördag!

18 kommentarer:

  1. Vilka jättesöta stämplar och då blir det naturligtvis underbara kort av dem när du är i farten. Kul att se att du hunnit pyssla lite, det är ju världens bästa avkoppling från vårt jobb. Ses i morrn!

    SvaraRadera
  2. WOW så mycket fint du visar här!! Du färglägger så otroligt snyggt i milda fina färger... Me like! :-) Snart är det lördag och då syns vi!
    Tills dess... ha en superhärlig vecka!
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Vilka stämplar så söta blev förälskade i dem allihopa , perfekt färgläggning dovt, milt.......

    Diesen finns nu hos Pysseltagen såg det idag ..........fått in den igen..............

    Syns snart

    Kram

    //anneli

    SvaraRadera
  4. Ååå vilka fina kort du gjort, och jag tror bestämt att lilla TeddyBo har flyttat hem till dig också för gott. Supersöt nalle! Många fina detaljer och färgläggningen är perfekt.
    Önskar dig en skön vecka
    Många kramar Eva

    SvaraRadera
  5. Hej Eva!
    Håller med övriga att det är underbara kort du har gjort. Supersöta stämplar och så fin färgläggning.
    Gallret jag har på garderoben har sambon hittat på sitt jobb till mig. Det är ganska kraftigt. Man får nog söka på någon bygghandel. Tror att det kan finnas där. Ha en bra vecka. Kram Lena

    SvaraRadera
  6. Hejsan !
    superfina kort, riktigt roligt att kika runt hos dig och få en massa inspiration....
    ha en bra dag
    Agneta

    SvaraRadera
  7. Wow, vilka underbara kort, så vackra och välarbetade. Fint färglagda och fint dekorerade. Helt perfekta. Kram Katarina

    SvaraRadera
  8. Så läckra kort och alster du gör !! Så mycket gulliga detaljer som man upptäcker hela tiden. Vackra färger ! Ha en fortsatt bra vecka. Ses snart !! Kram Eva

    SvaraRadera
  9. Oj så mycket fint!!! Helt underbara alster!

    SvaraRadera
  10. Men vilka fina kort du har gjort! Jättefint färglagda motiv också och så fint dekorerade.
    Om du kikar in i min blogg så finns det en liten sak till dig där.
    Stor kram
    Rosemarie

    SvaraRadera
  11. Helt fantastiska kort du har gjort! Underbara motiv & vackert komponerat, *gillar massor*!
    Kram Annelie

    SvaraRadera
  12. Herre gud, så gulliga kort du har gjort!!! Ja, nallen är verkligen sååå jättesöt och flickan är oxå så attans söt.

    Vet du..saxen har varit packad länge. Har lyckats glömma den var eviga gång jag åkt ut till Varvsholmen(är där ganska ofta). På lördag är den åter hos sin rätta ägare...!!! Det ska bli så roligt att träffas igen.

    Ha det gott bland snöflingorna
    Kramelikram Veronica

    SvaraRadera
  13. Go morgon i snöovädret!!! Här vräker det ned snö så det blir att ta buss till jobbet idag. Skickar över länken till sidan där jag hittade freebié´n som jag använt till kortet jag visar på min blogg. Hoppas det går bättre för dig att hitta den då.
    http://saturatedcanary.blogspot.com/2012/01/free-digi-newsletter-woes.html
    Ha en skön helg och hoppas ni får trevligt på träffen.
    Kram kram
    Eva

    SvaraRadera
  14. Åh vilka fina kort - igen! Tack för igår! Det var väldigt trevligt och jättekul att få ta ett litet steg till i denna underbara värld...Kram, Lena H.

    SvaraRadera
  15. Ja, kort och gott: Underbart!
    Jag håller med, Bellamio är så duktig och hennes beskrivningar är så bra!
    kram Linda

    SvaraRadera
  16. åh så smakfullt du gör! ladyn var ju urläcker, och framförallt i de milda tonerna! lockarna var förträffliga. snart måste jag lämna en beställning så du får göra nåt läckert för var barn. frågan är bara vad.

    god helg önskar jag dig tills vi ses igen. kram

    SvaraRadera
  17. Supersnyggt!!!
    Färgläggningen är underbar och gillar verkligen färgsättnigen på dina alster. Kul också att du ger retrostansen ett "nytt liv"
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  18. The link collection is one of the most popular for TAG Heuer and marks 2017's 30th anniversary. It was first introduced in 1987 as S / el, but was later renamed Link. The name refers to the double signature S-link for the wristwatch. The Link collection consists of watches for men and women. And since the Female replica rolex Link collection was renewed last year, it's men's turn this year. And here we take a look at the new TAG Heuer Link models equipped with the automatic movement Caliber 5.

    SvaraRadera