torsdag 27 december 2012

Lägg ut...lägg ut...

Ja, det kan man ju göra nu med de julgåvor som tidigare varit hemliga. Till min mamma och systerdotter gav jag bort en tidningsprenumeration, ja inte samma tidning förstås med tanke på ca 55 års åldersskillnad:). Jag vet att båda uppskattar den sortens julklapp, men det krävs ju att man gör ett paket även av dessa.
När jag var i Växjö på Pysselmakarens  träff blev jag smått förälskad i sk bubbelaskar och köpte med ett par hem. Den runda är av den stora varianten och var riktigt utmanande att "klä snygg", men med Majas vackra papper var det inte så svårt.
I askarna la jag choklad och en hälsning.

 
 
 
 
Fick en beställning på ett kort som skulle innehålla ett presentkort av den lite större modellen så jag valde att göra ett sk chokladkort. Tutorial på detta finns hos Mariannes papirverden och det var inte alls svårt att göra. Nöjd blev jag med kortet men inte med fotot....
 
Nu njuter jag vidare av min ledighet och ska försöka hitta scrapinspiration...hur det nu ska gå till. Har en del beställningar, som väl är utan tidspress, men det gäller ju ändå att komma till skott:)
Passar nu på att önska er som tittar in här ibland:

Ett Nytt Gott År
kram Eva
 

7 kommentarer:

 1. Jättevackra askar och ditt beställningskort var oxå väldigt fint! Hoppas du haft en bra jul och jag passar oxå på att önska dig ett gott nytt år!! Hoppas vi syns på nästa scrapträff :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, vilka vackra askar du gjorde Eva!

  Att få en tidningsprenumeration skulle jag oxå uppskatta. Det finns ofantligt många härliga varianter att vila ögonen på. En del med tips o recept som man genast vill genomföra och testa. Andra som inspirerar när motivationen tryter.

  Ha nu fortsatt trevliga och avkopplande lediga dagar...snart väntar eleverna på sin fröken igen.(även om det oxå är trevligt så klart!)

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart burk! Så fint med dekorationerna. Super fint ! Ett myckte fint kort också!

  God fortsättning till dig också och tack för dina fina ord om min blogg blev också så glad:)

  SvaraRadera
 4. Underbart vackert!

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år!

  KRAM SUSY

  SvaraRadera
 5. Så underbart vackra askar... innehållet verkar också trevligt :)
  Chokladkortet är också superfint...

  Önskar dig också ett Gott Nytt År och njut av ledigheten!!!

  Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 6. Vilka vackra askar och vad fint det blev att lämna bubblan öppen - du förstår vad jag menar...Hoppas att vi ses i jan och Gott Nytt År önskar jag dig också! Kram, Lena

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt År Eva !!! Du har gjort underbara julklappar, superfina. Har köpt mig ett par askar själv men har inte gjort något med dem ännu. Kanske blir det en liten lift av dina som var så fina.
  Önskar dig nu ett riktigt gott nytt år
  Många kramar

  SvaraRadera