onsdag 27 april 2011

En härlig dag

Min favoritkritiker är mitt barnbarn Alva som är en trogen och ärlig tyckare vad det gäller mitt skapande. Hon har själv suttit med mig i "pappersträsket"  otaliga gånger och är nu jätteduktig liten scrappare.
Nu har vi härligt påsklovslediga dagar och vi började denna med ett besök i mysiga Pysselgalen/Droppens butik i Smedby.

Sen fortsatte vi dagen med att hämta upp Gamma (min mamma) och fara över Ölandsbron till underbara Gårdby lanthandel och café, en plats att bara njuta på. Kan lova att både fikafaktorn och mysfaktorn är på topp här. "Det var den godaste choklad jag någonsin har druckit, sa Alva". Tror jag det, den var varm med grädde, mashmallows och en maräng....mmm

Väl hemma igen redigerade vi foton, både från dagen och till kommande inägg med mina nya efterlängtade stämplar.

3 kommentarer:

 1. Låter som ni hade en riktigt härlig "mysdag"... Kul med nya stämplar! :-)
  Kram, Pillan

  SvaraRadera
 2. Tack för besöket! Och Gårdby café verkar vara en oas värd att besöka! Jag gillar texten på det lilla kortet! Njut med nya stämplar och skaparlust!

  SvaraRadera
 3. Låter ju som ni haft en helt underbar dag.
  Speciellt här på Öland ;o)
  Ett besök i Smedbys butik med båda dessa underbara kvinnor som man träffar kan inte bli fel. Man känner sig så välkommen och bra omhänder tagen.
  Du får ta med ditt barn barn och komma över hit någon gång så kan vi scrappa allihop. Vore verkligen kul. Många Kramar från oss här på södra Öland. Louise

  SvaraRadera