fredag 29 april 2011

Uppdrag

För ett tag sen fick jag en förfrågan av min dotter, om jag kunde göra en liten ytterkruka av en konservburk, till Alexanders (mitt andra barnbarns )rum. Det finns inga roliga krukor som passar till barn, sa hon.
Först gjorde jag en som jag inte alls blev nöjd med, gick och sneglade på den ett tag, sen slet jag av pappret. Målade så "Skogstokigas" fotbollskille och hittade detta härliga papper hos "Pysselgalen" och kände direkt att det var rätt. Blev riktigt nöjd till slut och en pappersidé rikare. Ser nu framför mig en burk med Piondesigns nya papper och en liten rosa saint paula i. Kruxet är bara att man får käka mycket konserver....
Vilken tur att jag har påklovsledigt, så att jag kan ägna mycket tid till både skapande och bloggande!!4 kommentarer:

 1. Hej hej.... så glad jag blev när jag såg att du skaffat dig en blogg, skuttade hit med detsamma och det kommer att bli så i fortsättningen också, lägger till dig i min bloggrunda direkt.
  Så smart att göra små krukor av konservburkarna, det måste jag ju också testa. Dessa två var ursöta och väldigt passande med Skogstokiga motivet till en liten kille. Härliga färger på pappren också.
  Önskar dig en skön valborg........ vi ses....
  kram Eva / Eviebee

  SvaraRadera
 2. Så kul här händer det saker i bloggen, så roligt se.
  Vilket snyggt Post-it-easelcard du har gjort det måste jag testa .Så roligt ta var på konservburkarna , så snyggt du har dekorerat dem, du är så duktigt. Så roligt få se allt du gör.

  Önskar dig en skön helg
  Kram Anneli

  SvaraRadera
 3. Kanonfina krukor du gjort av konservburkarna!! Blir nog att käka mycket konservmat i fortsättningen... ;-)
  Kram, Pillan

  SvaraRadera
 4. Påhittigt av pyssliga mia:)
  kankse kan man skära ett hål i konservlocket och även göra som en liten spargris?

  jättefina!

  SvaraRadera