tisdag 1 maj 2012

Lite blandat...
Var i helgen på Hobbyhärvans scrapträff tillsammans med andra glada generösa scrappare, hur trevligt som helst. Mitt projekt var först och främst att göra ett kavajkort....är inte färdigt än...därefter en resväska till min snälla goa kollega Karin som har beställt den till ett brudpar. Den tog sin tid eftersom jag är en velpotta och har svårt att komma till skott...
Valde Majapapper (förstås), hörn och handtag har jag embossat av vit cardstock har fått pippi på egna blommor så det blev det. Slejfen hålls med en magnet inuti väskan. Är ju ingen hejare på att färglägga, gjorde det sparsamt och satte motivet på insidan.


Jag har länge tänkt göra ett påskort och nu har jag försökt. Det var ganska roligt faktiskt, så jag kan tänka det blir fler, men jag har inte riktigt hittat rätt storlek på påsen än....

Jag tycker mycket om Teddybostämplar och är ofta inne och kikar i deras blogg. Tog en liten chansning och skickade in en favoritask till en utmaning och jisses....I've still got flow...blev publicerad och var en av tre vinnare, men jag fick inte första pris, men vad gör det...det är ju äran och feedback på det man pysslar med.
I morgon är det vardag igen...men bara tre dagar sen är det dags för Kalmarträff igen och det är alltid lika roligt och inspirerande.

Avslutar med citat av Jonas Gardell
"Vi lever så kort tid och vi är döda så väldigt länge. Nu skiter vi i det här och går ut i vårsolen"
Värt att tänka på när man ibland ojar sig över ilandsproblem.

9 kommentarer:

 1. Kanonvacker väska du gjort till bröllopsparet! Den kommer garanterat bli väldigt uppskattad!
  Så sött påskort, något inte provat på att göra än... Stort GRATTIS till placeringen med din lilla söta ask! Vi syns på lördag!! :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nu står jag i kö för att få lära mig påskortet, nya vikningar är kul.Din resväska är så vacker som en dröm och jag hoppas det syns vilken tid du har lagt ned. Tack för ett härligt sällskap i helgen!Kom ihåg att vi ska jobba i morrn!

  SvaraRadera
 3. Mycket fint attt titta på , resväskan är helt sagolik .........
  Gillar nallarna jag också..........

  kram
  //anneli

  SvaraRadera
 4. Måste bara säga att allt du rör vid blir ju till dom mest vackra saker man kan tänka sig.
  Resväskan är så läcker och ännu finare live. Var så roligt att se när den växte frm i lördags.

  Många Kramar Louise

  SvaraRadera
 5. Vad vacker resväskan blev och korten också. Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Helt fantasiskt fint alltihop!!
  Kram
  Annelie

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!

  Vad gullig du är som månar så gott om mig...(ler) Det kanske verkar som att jag alltid är så positiv..men det kan jag tala om att jag inte är alla gånger. Tyvärr kan jag inte göra nåt åt det..that´s life!Det är nog därför som jag inte lägger nån energi på att deppa..det tjänar liksom inget till..bättre att se framåt!

  Vet du, jag har köpt en väska hos Linda-Marie så nu ska jag designa den.Läste att du oxå var velig, för det är just det att jag inte kan bestämma mig för hur den ska se ut. Kom just på....hmm, jag kan ju köpa en till, om jag inte kan välja...
  Väska som du visar i det här inlägget är verkligen såå jättefin Eva. Den som får den kommer att bli så enormt glad!!

  Ha det gott!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 8. Heej Eva.
  Den väskan blev så HIMLAFIN.
  och det var kul och se när du gjorde den.
  Kramizz

  SvaraRadera
 9. Många fina skapelser! Väskan och din sista kreation tycker jag är riktigt fina. Grattis till vinsten, klart att du ska känna dig stolt.
  Kram

  SvaraRadera