fredag 3 juni 2011

Cupcake

För ett par veckor sen var jag på kakkväll hos Pysselgalen.  Både Sandra och Maria hade dukat upp med massor av inspiration, såväl ögongodis och det som gladde magen. Trots detta och att jag formligen älskar kakor så hade jag svårt att få något gjort. Lite trevande påbörjade jag en cupcake som halvfärdig åkte med hem. Nu har den stått och hånat mig ett tag i arbetsrummet och till sist blev den klar. Mitt barnbarn Alva föll pladask för den och ikväll följer den med hem till henne, men jag tror inte att det blir fler cupcakes...det var liksom inte min grej.


Tack alla snälla goa människor som kikar in i min blogg och uppmuntrar mig i mitt "pappersarbete".

7 kommentarer:

 1. Eva du är helt otrolig, så duktig du är. Vilken läcker cupercake. Den är helt underbar så snyggt du har fått ihopp allt! Kortet inunder är så snyggt. Du är helt otrolig, så kul komma besöka din blogg se allt vackert du gör!

  Önskar dig en skön helg

  Kraaaaaaaaaaam Anneli

  SvaraRadera
 2. Jag tycker den är så fin, jag hade aldrig klarat av att göra en cupercake.Du har användt helt ljuvliga papper och färger. Kram Nina

  SvaraRadera
 3. Vilken läckerbit, jättefin är den!
  Har också gjort en för länge sen, och jag skulle nog, i motsats till dig, kunna tänka mig att göra flera även om det inte har blivit så :)
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 4. Mums, den här såg riktigt mumsig ut, älskar ju rosa. Härliga pappersval till bakelsen och det syns absolut inte ut som om du skulle haft svårt att få till det.
  Ha det gott
  kram

  SvaraRadera
 5. Vilken liten frestelse! Så underbar!
  Det är helt otroligt hur mycket det finns att prova på inom pappers-produktionen :)
  Denhär tycker jag allt var en favorit, gör två till så har du nog fått kläm på det!

  hoppas du har fått fina njutfulla kvällar, snart är det lov, det är du värd! kram från frida

  SvaraRadera
 6. För att inte vara din grej så har du verkligen lyckats igen!! Cupcaken är ju superfin! Tack snälla goa du för lån av stans hos Sandra... det kommer absolut bli ett köp för mig av både fjärilen och bården :-D
  Kram, Pillan

  SvaraRadera
 7. Eva goding! Denna cupcake blev ju så fin jo fler av dessa!! Kram S

  SvaraRadera