söndag 12 juni 2011

Resväska

Funderade hit och dit om jag skulle köpa Magnolias senaste tidning. Tycker egentligen att det är lite to much av deras egna stämplar, fast jag är jätteförtjust i dem. Men fredag eftermiddag, efter skoldagens slut och med smarrig vaniljbulle inhandlad blev det också en Magnolia ink att förgylla fikastunden med lite extra. Självklart finns det fantastiskt mycket fint i tidningen, alla inspiratörer är ju oerhört skickliga. Jag fastnade för steg-för-stegartikeln om hur man gör en resväska.....för det verkade inte alltför avancerat.
På lördagen var min dotter Maria, barnbarnen och jag en sväng i Borgholm, mest för att bara mysa och flanera. Jag gjorde ett litet besök hos Pysselpassion och med resväsketankar i huvudet köpte jag det mönstrade pappret som kommer från Jillibean. Det var passande och väldigt kraftigt och bra.
Hörnen och handtagen har jag embossat av ljus cardstock i min hederliga gamla Quickcuttång. Tyckte det blev lite extra effekt på pappret. Sleifen har jag satt fast med magneter.


För att vara första försöket blev jag rätt nöjd, den var inte svår att göra, den tog tid, men så är det alltid första gången man gör något helt nytt tycker jag. Man kan hitta liknande tutorials genom att googla, om man inte vill köpa tidningen.
***
Resväskor blir det nog fler.....

9 kommentarer:

 1. Wow så läcker resväska du har gjort!!
  Kram, Pillan

  SvaraRadera
 2. Häftigt med annorlunda vikningar. Jag tycker att dina mjölkpaket är det bästa jag sett i annorlunda vikning. Du dekorerar dem så smakfullt ! Har inte provat ännu . Såg några andra lockande alster på PEMA i helgen.Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vad fin resväskan blev och underbart papper har du användt.Kram Nina

  SvaraRadera
 4. Meeen den är ju helt underbar och så snyggt papper du använt.Hur läckert som helst med de embossade hörnen. Härlig inspiration.
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Den blev ju helt underbar:)
  Kram Tesa

  SvaraRadera
 6. Jätte läcker. Men du är så duktig på att få ihop nya saker. Beundrar alltid dina värk som blir helt ljuvliga.
  Tack för kommentaren inne i min blogg om burken den värmde verkligen det ska du veta.
  Många Kramar Louise

  SvaraRadera
 7. Ååh så läcker den blev!! Tycker samma som du om tidningen, lite mycket blir de´ - men kul med tips & beskrivningar.
  Håller på med en vattenkanna just nu men vill också testa denna väska :)
  Och dina mjölkpaket är ju underbara, de vill jag också testa!!

  Haha, fick gå ifrån en stund medans jag skrev till dig & när jag kom tillbaka fick jag se att du hade lämnat en kommentar hos mig, tack snälla vad gulligt av dig!

  Ha det så gott!
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 8. Jag tror du behöver en extra kram så här på läsårets sista skälvande dagar. Skälvande är väl inte rätt ord, kanske hektiska dagar.Sen väntar ett härligt sommarlov. Hämta kramen inne på min blogg. // Eva

  SvaraRadera
 9. Super snygg resaveska,
  Kram Elin

  SvaraRadera