söndag 28 oktober 2012

Julkort....

Känns som om tiden som blir över nu i vardagen får ägnas åt julkort.
Den här vikningen som blir som ett litet fodral gillar jag skarpt. Inuti har jag bara en sorts tag, ibland med en liten ficka för pengar eller presentkort, eller bara som en vanlig tag med en hälsning. Fönstret av gelatinblad är en annan favorit. 
 


 

Den tredimensionella granen är jag också förtjust i och den är varje år ett måste på några av mina julkort. Jag har för mig att man hittar mallen på Pysseltagens sida.


 
Nu är det  tre arbetsdagar på höstlovet för mig, sen far min dotter och jag till Barcelona, en stad jag besökt förut och blivit hopplöst förälskad i....
 


 

8 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Jag sitter här och njuter av alla dina fina kort. Helt underbara allihop! Diesen du har använt är så fina.

  Vad härligt att få resa bort, hoppas att ni får en mysig tripp tillsammans!!!Ett perfekt sätt att samla nya krafter på...

  Ha det gott
  Kramis Veronica

  SvaraRadera
 2. ÅHH WOOW vilka supersnygga julkort, tokgillar den med fönstret och julgranskortet, alldeles underbara :)

  KRAM MAJSAN

  SvaraRadera
 3. Vilka underbart vackra kort! Ha det så skönt i värmen! Kram, Lena

  SvaraRadera
 4. Så underbara kort du har gjort och fodralkorten såg så läckra ut!! 3D-granen är så läcker... ser väldigt svår ut att göra!!
  Hoppas du får en härlig vecka och toppenhelg i Barcelona.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Gillar jättemycket, har själv satsat på julkort i helgen. Bruna julkort är just nu favoriten. Hittade en enkel kortvikning i tidningen jag fick av dig, perfekt när man ska masstillverka. Vem vet, kanske du har lust att visa 3D-granen på nästa träff. Behöver nog en uppdatering i den lilla fina julstjärnan oxå. Kram!

  SvaraRadera
 6. Här blir man aldrig besviken när man tittar in. Alltid många snygga kort eller alster. Många Kramar Louise Syns på lördag.

  SvaraRadera
 7. Åååååh så fina allihopa.... den CD/ kortfodralvikningen har du ju lärt mig och jag gillar den också, jättemycket!!! Grankorten blev jag jättekär i, helt i min smak :) Hoppas att ni har tur med vädret och får njuta till fullo. Vi ses på lördag!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 8. Så många läckra kort du gjort! Kortfodralvikn var ju jätteläcker! Tack för inspirationen. Trevlig kväll! Pillan

  SvaraRadera