tisdag 16 oktober 2012

Trivsamt mys i Växjö

I helgen var det dags för den efterlängtade stora scrapträffen i Växjö. Att få ägna en hel helg tillsammans med härliga människor som delar ens stora intresse...det är GULD.
Jag deltog denna gång inte i någon "kurs", kortvikningen kunde jag, altra en konservburk likaså och de andra teknikerna tilltalade mig inte riktigt. Men vad gjorde det? Jag deltog istället i flera utmaningar, men hade inte turen på min sida, att vinna på någon av mina lotter. Men vad gjorde det? Jag scrappade, fikade, skrattade, åt gott, sov gott och scrappade vidare. Kan man mer begära av en scraphelg? Tack Helena och kompani!
Testade att altra en sån här ask med bubbellock, har tänkt fylla den med fina praliner.

Den här fina kantstansen köpte min kollega MonaLisa och delade frikostigt med sig, så jag fick prova. Tycker den är jättefin!! Motivet är ett färdigt från Lilly of the valley.
 
 
Gillar det här med "Punch around the page".  Stansen har vi köpt in till våra Kalmarträffar, så det här kortet hade jag sas förberett lite innan.
Gillar blomman, tycker den är "stjärnigt vintrig".
Insidan fick en av mina favotextstämplar.
 
 
En annan favotextstämpel... 

 
En utmaning fick man betala valfri summa (minst 20kr) till, pengarna skulle gå till Bröstcancerfonden. Temat var självklart rosa....
Nu spar jag resten av mina kort till nästa inlägg:)
 
Ha det gott!
 

7 kommentarer:

 1. Så fina kort du hann med att göra. Visst hade vi en härlig helg!! Din altrade ask är helt underbar :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad ska jag säga...asken, alla korten, kantstansen, den rosa utmaningen är ju helt fantastiskt fina allihop! Tro jag det, att ni hade en härlig helg. Jag har oxå varit på en av de träffarna och jag minns hur roligt vi hade det!!!!

  Hahaha...jag ska nog hitta ett boktips som faller "din ålder" mer i smaken. Vänta bara...

  Ha det gott!
  Krama Veronica

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Vilken härlig helg Ni verkar ha haft i Växjö, hör bara positiva kommentarer överallt...
  Dina kort är sagolika, blir så otroligt fint med kantstanskanter och vilken vacker altrad ask med rolig bubbla,
  "gillar"
  Kram Ann-Charlotte

  SvaraRadera
 4. Hej vännen
  Jaaaa så trevligt det var, synd att ni satt så långt ifrån bara.
  Men oj vad mycket fint du hann skapa... Bubbelasken är nog min favvo och sedan gillar jag din söta påse. Dina kort är ju alltid så fina så de gillar jag också :) De små bubbelaskarna var verkligen populära och tyvärr slut när jag skulle köpa, så jag får altra en sådan någon annan gång. Ha en fortsatt fin vecka!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 5. ......och en liten gran fick vara med på ett hörn. Tänk att man aldrig tröttnar på detta plockande, pillande och funderande. Det är så härligt med träffarna, de ger ny kraft och en rejäl guldkant på tillvaron. Din godisask är underbar hoppas du hittar något gott och matchande att fylla den med.

  SvaraRadera
 6. Åh vilken söt ask och vilka vackra kort! Verkar häftigt med bubbelasken. Själv var jag i Halmstad och köpte mycket papper på Porslinsblomman men nu har jag ingen inspiration! Ser fram emot kommande kort! Kram, Lena

  SvaraRadera
 7. Hihi, tycker att det var lite kuligt att just du tittade in hos mig precis samtidigt som jag sitter & beundrar allt fint som du har gjort :)
  Då känns gemenskapen i det vi gör ännu lite större, trots att vi sitter på många mils avstånd :)
  Underbar ask - har visst sparat en sån där bubbla nånstans för att prova jag med, tycker de blir så fina!
  Jättefina kort & väldigt söt påse!
  En sån där kantstans är ju väldigt effektfull att använda, blir ju superfint!

  Ha en trevlig kväll!
  Kram Annelie

  SvaraRadera