måndag 8 oktober 2012

Tidningen Ett trykk

Ja, den har jag varit sugen på länge och nu har jag lagt in en prenumeration. Förväntansfull var jag inför det första numret och det var precis lika bra som jag hade hoppats. Är ju lite tokfrälst i nya kortvikningar och en av dem utmanade mig direkt. Kan dock så här i efterhand säga att det kommer inte att bli någon massproduktion av den sorten:) den tog lång tid eftersom det är så många val av dekorationer och för en velpotta som jag tar sånt tid.
Min dotter fyllde år och eftersom hon ska vara min reskompis till Barcelona, blev inväxlade euro en bra present. Stoppade dessa i ett av facken, sen var det bara att dekorera vidare.
Blev riktigt nöjd med resutatet.
 
En liten doptavla har det hunnits med också....


 
Med goda vänner bär det av till Växjö i helgen då det är dags för Pysselmakarens jätteträff, ska bli himla härligt. Därefter väntar två extra intensiva arbetsveckor för det är dags för höstens utvecklingssamtal, dyrbara viktiga stunder då man måste vara helskärpt.
"Var rädda om er därute"
hälsar Eva
 
 


9 kommentarer:

 1. Åh vilket underbart kort du gjort till din dotter!! Förstår att det tagit sin lilla tid med alla dessa vikningar med oj så snyggt.
  Dopkortet är hur sött som helst, gillar denna lilla hÄnglatjej som sitter i hörnet, har du med den till Växjö så lånar jag mer än gärna ;-)
  Vi syns snart och det ska bli sååå kul :-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mycket vackert och det för står jag att det tog tid, det andra var också superfint.

  Kram från Maud

  SvaraRadera
 3. Ja, den tidningen fanns det många intressanta tips i. Ditt kort är verkligen "top of the line" som Villy i bygglov skulle ha sagt. Veckans sista dagar får Växjö vara mitt mantra.

  SvaraRadera
 4. Så fina kort! Tack för inspiration i lördags - kommer nog att bli en del stjärnor... Blir lite nyfiken på den där tidningen - gillar ju också vikningar. Ha det så mysigt i Växjö! Kram, Lena

  SvaraRadera
 5. Såå otroligt fina och välarbetade kort du har gjort.
  Du och din dotter får ha en trevlig resa, jag var själv i Barcelona för 4 veckor sedan och det var en helt underbar stad som jag gärna vill besöka igen. Ha det gott. Kram Nina

  SvaraRadera
 6. Hej Eva
  Wow vilket läckert kort du skapat och så många kortsidor att dekorera. Förstår att det tog lååååång tid :) Det syns att kortet är skapat av en massa kärlek till till dotter, så glad hon kommer att bli... Det andra kortet är också helt fantastiskt... Gillar dina sömmar...Vi ses i Växjö!!! Kramizar Susanne

  SvaraRadera
 7. Wow vilket snyggt kort! Tokgillar vikningen! Kanske du kan visa lite närmare på nästa Kalmarträff?! Åh doptavlan var ju hur fin som helst!!! Ha en superbra helg nu i Växjö! Kram, Mahlin

  SvaraRadera
 8. Hej vännen!
  Hur hade du det i Växjö. Hade verkligen önskat att jag kunnat åka med...men men det blir ju fler gånger. Läste att det var många som åkte från Kalmar. Har du massa härliga tips med dig hem nu då?
  Just nu sitter jag och kollar runt lite bland bloggarna. Snart ska jag sätta mig i pysselrummet och göra en grej till halloween. Har suttit framför brasan en stund och myst med dottern som läste i en spännande bok. Hux flux så hade hon avklarat 48sidor!

  Hoppas att du får en härlig vecka bland de virvlande höstlöven!
  Söndagskram till dig från mig

  SvaraRadera
 9. Jättefin doptavla & kortet är ju helt fantastiskt!
  Tokläckert, gillar det massor! - Verkar inte vara nåt för mig dock, med alla sidor, här har du nämligen en velpotta till ;)
  Kram!

  SvaraRadera